Wednesday, March 16

basikal oh! basikal ~

Assalamualaikum w.b.t

asal tetiba bicara tentang basikal ni!!!
har har har...

aku rindu sangat moments berbasikal ke tuition PTTD...
tadi aku hantar ' adik ' aku p tuition...
kakiku kekok mengayuh basikal!
har har har

On The Way p sana,
teringat aku time form 2 & form 3 selalu naik basikal dengan sahabat baik, karib, pena,
 pen, pensel, pensel tekan...
*** apa yang ajku mengarut nihh~

dulu kalau aku p tuition,
aku selalu p dengan
' AK '...
tak kira siang mahu pun malam,
cerah mahu pun gelap,
hujan mahu pun ribut,
kami tetap p sama-sama..

malah,
dalam tuition pun duduk sama-sama.
** positive ok!

dari kecik lagi sama-sama...
momoents paling best dalam hidup aku time dekat
.
.
.
Pusat Sumber
Sekolah Kebangsaan Matang Gerdu!
tapi saat manis bersama-sama student batch 2006 dah tak dak...
sebab library tu dah diubah suai...
sedih sangat-sangat...
kenangan terindah bersama
Puan Asiah Mat Noor..
** ermm,kalau silap eja sorry cikgu...

but,
untuk pengetahuan semua,
kawan karib aku tu,,
dapat anugerah
.
.
.
.
.
Tokoh Pelajar Terbaik Matematik Tambahan
DALAM
NEGERI PERAK...

*** bangganya aku...
tapi aku sedih laaa...
rugi juga aku pindah sekolah,
aku dah cakap dari dulu lagi,
kalau aku tak pindah sekolahkan,
add maths tu pasti senang nak score!!!

By the way,,
chayokkk

Amir Khan.....
Congratulation !

5 comments:

shalmila nadya said...

laa, aq xtau pulak amir dpt award...congraz..


p/s:by the way i had followed u, follow my blog keh....plezzz

amar yazid said...

har har har...
2 la ampa..
1 skolah pun xtaw....

shalmila nadya said...

mana la tau..cikgu pun x ckp..huh

akema yazid said...

awat hg dok suka 'har har har' tu??
tau dak tu blogger lain punya style..
dok tiru watpa???
aiihhh~~

amar yazid said...

ha~