Wednesday, February 8

8 FEBRUARY dalam sejarah

Assalamualaikum wbt..

lama tak buat terOk dalam blog ni..
semenjak, dua menjak, tiga menjak, empat menjak..... ( bermenjak-menjaklah )
dok layan movie korea and japan ni.. malas nak on9~ing.. haha.. layannnn...

fuhhhhh... okay..
Berdasarkan Perkara Di Atas.. ( macam formal letter la pulak *,*v )


Lapan February Dua Kosong Satu Kosong

hari ini 8 February 2012.. picture tu 8 February 2010.. 
ha ha ha.. Ulangtahun pendaftaran ke-2 
ke Sekolah Menengah Teknik Tunku Abdul Rahman Putra, Pulau Pinang..
sekarang dah jadi mantan pelajar.. setelah menamatkan SPM pada 14/12/2011 maka habis la sekolah..


hahaha
kad matrik yang dipaksa oleh senior2 pakai 24/7...
siot betOl
aku still simpan lagi  C:



Resit pertama dekat sekolah ni
..hurmmmmmm..

Masuk-masuk sekolah ni memang kekok bagi aku sebab aku tak pernah pindah sekolah lagi dan aku tak pernah duduk hostel.. haha.. nasib baik la ada member dari sekolah lama : Shazarul, Syia,  Fadilah dan Fatini.. 
aku ni dah la jenis tak ramah.. susah nak memulakan sesuatu perbualan.. hehe..
aku mula dikenali dekat sekolah ni setelah result Ujian Prestasi 1.. aku dapat nombor 2 daripada 250++ pelajar.. haha.. riak la pulak.. tak la.. aku pun terkejut.. aku ni actually bodoh.. betulll..aku fikir2.. sekolah ni low sangat ka.. aku yang sengal ( tak sengal sangat ) ni pun boleh dapat nombor dua dalam tingkatan.. haha.. tengok balik result.. alhamdulillah.. gempak rupanya.. pandai juga anak kelahiran Perak ni nohh..
lepas tu ja ramai orang kenal aku.. hee.. Thank You.. tapi lepas ja ujian tu.. aku tak pernah dah merasa duduk nombor dua dalam tingkatan.. haha.. dapat juga aku merasa.. lepas tu 1st and 2nd place orang cina yang ambik.. haha.. alhamdulillah.. aku still top ten dalam sekolah.. haha.. just nak share.. dah habis pun zaman persekolahan.. nombor dalam tingkatan tak penting lagi.. yang penting sekarang ni result SPM yang nak keluar ni.. takuttttttt...



Mr. Koko
..ha ha ha...

kad outing dan kad balik kampung yang selalu bermasalah sistemnya.. ish ish ish.. sebab warden yang paling popular la yang dok kacau kad-kad ni.. last2 keluar tak payah hantar kad dekat pondok jaga.. baru best.. bebasssss...



- angry bird di situ -
belakang angry bird tu ada gambar orang handsome.. tak boleh la tengok.. fuhhhh.. K-pop kowtt.. haha
ni la kad matrik yang sebenarnya.. setelah beberapa bulan seterusnya baru dapat pakai kad matrik yang baru ni.. masih elok lagi dijaga.. nanti boleh tunjuk dekat cucu cicit.. hahaha.. anak pun belum ada.. kahwin pun belum..  C:


hi hi hi
anugerah yang di pegang oleh students second intake.. terbaekkkk...
budak ni kelas 5 Awam 2.. kelas yang wanted dekat sekolag tapi ada pemegang anugerah sahsiah pulak..
memang terbaekkk.. ha ha ha..


cun gila picture ni..  :p



hari terakhir bersama member2 di QB..
..last day SPM..

kerana 8 February la semua ni terjadi.. peaceeee... >,< v

No comments: