Sunday, February 3

assalamualaikum wbt...

seriously lama sudaaa tak blog-ing..
wajahnya pun sudah berubah. perhaps aku ni yang tak sesuai ber'blogging'.. hehe..

i thought kan blog ni tempat aku release everything even though agak umum tempatnya.. haha.. just cool! 
** cool la sangat..


hari demi hari, aku selalu fikir perkara yang lepas.. 
kelemahan, keburukan dan kelebihan..
tu semua rahmat dan ada hikmah disebaliknya..
aku tawu Allah SWT itu Maha Adil..
detik demi detik diri ni selalu berfikir untuk menjadi yang lebih, lebih, dan lebih baik..
tapi minda jauh sekali dengan kelakuan juga tindakan.
ku lihat zaman semakin dekat dengan penhujungnya tapi keinsafan secebis tak dapat ku rasakan..
Ya Rabb.. Berikanlah petunjuk buat hambaMu ini..

ilmu yang Engkau berikan kepadaku ini amat kecil tetapi betapa hinanya apabila timbul perasaan malas mencari yang juga tuntutanMu.. hinanya apabila timbulnya perasaan gah, hebat dan angkuh apabila adanya sedikit lebih ilmu didada. 

Ya Allah, peliharah daku didalam rahmatMu. :')


No comments: