Tuesday, February 5

Lost energy, focus & everything.

assalamualaikum wbt.

hai kawan-kawan.. haha..
saja buat lawak yang hakikatnya tak lawak.. so, jangan gelak just LISTEN! oh no!
just READ! baru betoiii..

to Chinese i would like to wish Happy Chinese New Year.. ^^
instead of this thing is happy holidayyyy.. yeayyy! cuti.
aku bimbang dengan keadaan aku mungkin juga sesetengah orang yang lain maybe jugak semua mahasiswa/i.. huhu..
perkara yang aku risau bila datangkan cuti yang boleh dikatakan agak panjang even though just a week.. :)

semakin dekat dengan cuti for sure semakin aku jadi malas untuk fokus terhadap pengajian.
kalau hari tak cuti pun malas jugak.. hehe.. tapi kalau nak dekat cuti panjang dan apatah lagi nak balik kampung... confirm perasaan teros jadi semangat... semangat nak balik.. hehe..

memang best kalau cuti tapi final dah dekat..
harap cuti ni study la jugak walaupun sikit.. ^^v
aminnn...



No comments: