Sunday, February 3

seterrres.

assalamualaikum wbt..

hari yang agak tidak menyenangkan..
seterrrres..
budak2 diploma maybe tawu ape yang sangattt spoil today.
seriously tak de function langsung majlis tu..
malas nak negative sangat kan tapi ishhhhhh..
huh.. tetiba pulak politik masuk malam ni..

actually sekarang waktu untuk release tension jap sebelom start study... ermm maybe.. huhu..
hashtag malas betol aku ni.. ** tolong doakan aku agar rajin study ye... :)
aku semenjak sepuluh menjak ni addicted sangat dengan talent yang ada pada the awesome singer Shila Amzah.. hehe.. ^^ sehari tak dengar any song yang dia nyanyi maybe tak sah.. maybe, ok..
aku masih waras lagi.. haha..

anyway, hidup mesti diteruskan,, takkan nak lompat dalam gaung yang cetek.. #gaungcetek??

k bBye, assalamualaikum wbt :)
hashtag tiada kaitan dengan topic.. LOL

No comments: